کد خبر: ۸۶۴۰۵
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۹
بسیج اساتید حوزه علمیه قم:

قراردادهایی مانند FATF نباید از ملت مخفی بماند

بسیج اساتید حوزه علمیه در نامه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور نسبت به پیامدهای الحاق به FATF هشدار داد و از مجلس و هیئت نظارت بر برجام خواست به تکلیف خود عمل کنند.



بسیج اساتید حوزه علمیه قم با صدور نامه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور نسبت به پیامدهای الحاق به FATF هشدار داد.
در بخشی از نامه آمده است: استقلال و آزادی که از محوری‌ترین شعارهای میلیون‌ها انسان و از مهم‌ترین مطالبات به حق آنان بود، اکنون احساس می‌شود مخدوش گشته و بعد از حدود چهار دهه تلاش ، ایثار ، جنگ و اهداء خون صدها هزار شهید آمریکا و اروپا به صورت خزنده به دنبال بازسازی سلطه و دوران امر و نهی خود بر مقدرات کشور بوده و در مواردی هم به دلیل بی‌دقتی مسئولین خود را موفق می‌دانند.  
به گزارش رسا، در بخش دیگری از نامه آمده است: امام بزرگوار، آمریکا را مظهر استکبار، شیطان بزرگ و همه مصیبت‌ها را از جانب او می‌دانست امروز هم در شیوه استکباری آمریکا نه تنها تغییری ایجاد نشده بلکه در کشورهائی مانند عراق، لبنان، سوریه، یمن، افغانستان، پاکستان و... خونخوارتر و با ایجاد جنگ بین مسلمانان انسان‌های بی‌شماری را به وحشیانه‌ترین شکل به قتل می‌رساند از این‌ رو اعتماد به آمریکا جز خسارت دنیوی و عقوبت اخروی ارمغانی نخواهد داشت معارف دینی ازسویی ما را به توکل بر خداوند و ایستادگی در راه الله و همراهی با مومنان  می‌خواند و از سوی دیگر از اعتماد بر ستمگران پرهیز می‌دهد.
تصور اینکه می‌توان با نرمش در برابر دشمنان و گذر از منافع ملی و ارزش‌های دینی به عزت و جایگاه مناسب در داخل و یا در سطح بین‌الملل دست یافت تصور باطلی است.
به نظر می‌رسد امروز نظریه (از کار انداختن چرخش سانترفیوژها برای راه‌اندازی چرخ‌های صنعت) شکست خورده است زیرا در بخش اول عمل شد لیکن همزمان چرخ‌های صنعت هم از کار افتاد اکنون از دولت محترم درخواست می‌کنیم از تجربه تلخ نزدیک به چهار سال، درس گرفته و در برابر زیاده‌خواهی‌های دشمن عقب‌نشینی نکند زیرا دست و پا زدن در باتلاق برجام نه تنها نجاتی در پی نخواهد داشت بلکه روز‌به‌روز افتضاح آن روشن‌تر خواهد شد.
امور محرمانه در کشورها معمولا برای آن است که دشمنان از مسائل حساس کشور باخبر نشوند نه اینکه ملت و نخبگان کشور از قراردادهای حساسی که به سرنوشت کشور بستگی دارد بی‌خبر و دشمنان نه تنها با خبر که طرف قرارداد باشند امروز دنباله‌های برجام از جمله قراردادهایی مانند FATF  نباید از ملت مخفی بماند بلکه بایسته است مسئولین با صداقت تمام مسائلی از این دست را به اطلاع عموم مردم برسانند.
 انتظار آن است که مجلس و هیئت نظارت بر جام به تکلیف خود عمل کرده در موارد حساس برخورد کنند چگونه است که در فردو ، نطنز و اراک عجولانه همه چیز قلع و قمع می‌شود اما صدائی از این نهاد‌ها شنیده نمی‌شود اگر منتقدین ساکت می‌ماندند بسیاری از این امور بدون هیچ نظارتی ادامه ومشکلات بسیاری به وجود می‌آمد.